Categories
Editorial Fashion

That Bloody Fish AGAIN! AND it’s still FRESH!

Åter igen var det dags för Fresh Fish, Göteborgs årliga modemässa med utställare som kommer underifrån. Och det är ju det man vill se; De stora märkena får mycket uppmärksamhet ändå! På Fresh Fish finner du de som kommer vara att räkna med om några, några kommer troligen till och med att påverka hur omvärlden ser på Svenskt mode. Vissa kanske inte lyckas men så är det här i livet. fresh Fish förbättrar hur som helst chanserna för de som vill och försöker. 🙂

Once again it is time for Fresh Fish, Göteborgs annual fashion fair with exhibitors coming from below, the underdogs. And that’s what you want to see; The big brands get much attention anyway! At Fresh Fish you will find those who will be to count on in a few years time, some will probably even form how the world looks at Swedish fashion. Some may not succeed but that is in life. Fresh Fish improves anyway chances for those who want and try their hardest. 🙂

Åter igen var det dags för Fresh Fish, Göteborgs årliga modemässa med utställare som kommer underifrån. Och det är ju det man vill se; De stora märkena får mycket uppmärksamhet ändå! På Fresh Fish finner du de som kommer vara att räkna med om några, några kommer troligen till och med att påverka hur omvärlden ser på Svenskt mode. Vissa kanske inte lyckas men så är det här i livet. fresh Fish förbättrar hur som helst chanserna för de som vill och försöker. 🙂

Once again it is time for Fresh Fish, Göteborgs annual fashion fair with exhibitors coming from below, the underdogs. And that’s what you want to see; The big brands get much attention anyway! At Fresh Fish you will find those who will be to count on in a few years time, some will probably even form how the world looks at Swedish fashion. Some may not succeed but that is in life. Fresh Fish improves anyway chances for those who want and try their hardest. 🙂

© Peter Lindberg 2012

2 replies on “That Bloody Fish AGAIN! AND it’s still FRESH!”

Hej Peter, Hoppas allt ar bra. Jag ville bara fraga om det ar ok att ta bort mitt namn under bilderna eftersom att jag forsoker soka jobb och de kommer upp nar man googlar mitt namn. Tack!! feben vemmenby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *