Mar 112012
 

Sandra Lundblad & Carolina Baldal vann inom accessoarer och Akharadet Ekchanok vann inom klädsegmentet. I år var kvaliteten högre och konkurrensen större och det var svårt att utse en vinnare i förväg. Jag gick bet! Grattis till vinnarna! Bilder senare ikväll!

Sandra Lundblad & Carolina Baldal won the accessory class,  Akharadet Ekchanok won in the apparel segment. This year the quality was higher and the competition harder and it was difficult to determine the winner in advance. I failed!! Congratulations to the winners! Pictures later tonight!

 

Akharadet Ekchanok

Sandra Lundblad & Carolina Baldal

  3 Responses to “Årets Fresh Fish-vinnare är…/This Years Fresh Fishes are…”

  1. Härlig bild på er båda. Åter igen Grattis.

  2. Underbart foto, gillar den röda bakgrunden (brevlådor) mot era solrosiga kinder!

  3. Kul att bilderna uppskattas! 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: