Warning: Use of undefined constant SP_DEBUG - assumed 'SP_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/38/168238/peterlindberg.com/public_html/blog/wp-content/plugins/simply-poll/simply-poll.php on line 17 Warning: Use of undefined constant SP_CSS_CLIENT - assumed 'SP_CSS_CLIENT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/38/168238/peterlindberg.com/public_html/blog/wp-content/plugins/simply-poll/simply-poll.php on line 67 Warning: Use of undefined constant SP_VERSION - assumed 'SP_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/38/168238/peterlindberg.com/public_html/blog/wp-content/plugins/simply-poll/simply-poll.php on line 67 Warning: Use of undefined constant SP_VERSION - assumed 'SP_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/38/168238/peterlindberg.com/public_html/blog/wp-content/plugins/simply-poll/simply-poll.php on line 72 More of that Fish.. still kinda Fresh!
Mar 112012
 

Mera Fresh Fish. En lite mer närgången vinkel på en del av me medverkandes plagg. Hanns inte med att läggas upp igår. Men här är det! Klicka på gott folk!

More Fresh Fish. Close-up angles of some of the participants sets. Wasn’t time to upload this last night before The Sandman showed up. Click away, dudes and dudesses!

© Peter Lindberg 2012

Leave a Reply

%d bloggers like this: